ENGINNOvinky

Naši zákazníci

24.3.2021
resl.news hledá informace pro 25 obcí na Chomutovsku

Nedávno jsme vám představili naši informační rešeršní službu RESL.NEWS. Dnes bychom vám chtěli ukázat, že to není pouze inteligentní nástroj k vyhledávání informací pro firmy. Naši aplikaci používá pro svoji práci i Dobrovolný svazek obcí Chomutovsko (DSO Chomutovsko) a spoléhají se na něj starostové a starostky z pětadvaceti obcí. Šetří jim čas i peníze.


DSO Chomutovsko poskytuje svým členům řadu služeb, včetně poradenství a monitoringu dotací. „Naším úkolem je podporovat meziobecní spolupráci a vytvářet podmínky pro rozvoj obcí. Uvítali jsme proto, že existuje moderní nástroj, který nám pomáhá zlepšit komunikaci s obcemi i veřejností a zkvalitnit služby, které pro obce zajišťujeme,“ vysvětluje manažerka DSO Chomutovsko Lenka Kynčilová.

resl.news vyhledává za pracovníky DSO, kteří díky svým zkušenostem znají potřeby obcí, určité oblasti zájmu, jako jsou například bezpečnost, cestovní ruch, životní prostředí (čistá voda, čistý vzduch), doprava, odpady a Smart Cities. Aplikace za ně přečte nové informace, zprávy, články a publikace napříč internetem. Aktuality pak předávají představitelům obcí.

„Aplikace resl.news je pro nás velkým pomocníkem. Nemusíme sami zdlouhavě vyhledávat na webových stránkách jednotlivé informace, a starostky a starostové obcí se tak mohou spolehnout, že od nás včas získají aktuální přehled o tom, co je zajímá,“ upřesňuje Lenka Kynčilová s tím, že resl.news šetří obcím čas i finanční prostředky, a proto společně hledají další zdroje, aby mohly tento SMART nástroj využívat i do budoucna.

#resl_news #informace #enginn_effect #digitalizace #vyvoj_aplikaci #ctu_to_co_chci #umela_inteligence
webová aplikace, resl.news, informace, automatizace, vzhledávání informací, témata, umělá inteligence,