ENGINNOvinky

Naše aplikace

27.1.2021
Pomáháme zdokonalovat pomocníky na úklid pro Vileda

Uklízení má rád asi málokdo, ale je to nezbytnost. Naštěstí je na trhu řada pomocníků od Viledy, kteří si se vším tím zametáním, vytíráním a čištěním hravě poradí. Vyrábí je v Lázních Bělohrad firma Freudenberg Home and Cleaning Solutions a jejich zdokonalování má na starost R&D Manufacturing Manager Václav Chmel. Spojili jsme síly, abychom jeho týmu ušetřili čas s analýzou a zpracováním dat, a přidali jsme i něco navíc.


„Pravidelně ověřujeme funkční vlastnosti našich výrobků, což představuje stovky různých údajů. Data jsme zaznamenávali do tabulek a kolegyně strávila celý pracovní den tím, že je analyzovala a zpracovávala do další přehledové excelové tabulky,“ vysvětluje Václav Chmel s tím, že začal hledat způsob, jak celý proces urychlit bez drahých softwarů a složitých instalací.

 


Obrátil se na ENGINN EFFECT. „Reakce byla po vzájemném ujasnění požadavků a možností překvapivě rychlá a vzhledem k přehledné a srozumitelné prezentaci na webu bylo snadné řešení od Enginnu prosadit i u vedení firmy,“ doplňuje Václav Chmel.


Dali jsme se tedy do vytváření jednoduchého softwarového řešení, které by Freudenberg nestálo mnoho peněz a zároveň přineslo víc než pouhou úsporu času jedné zaměstnankyně. „Podařilo se to. Přehledy máme hotové během několika vteřin a kolegyně se může věnovat dalším úkolům. Navíc jsme získali jistotu, že nám neutečou důležité termíny a že neobjednáme zbytečný materiál,“ zdůrazňuje Václav Chmel.

 

Digitalizace je pro společnost Freudenberg Home and Cleaning Solutions jednou z priorit pro nejbližší budoucnost hlavně kvůli úspoře času, větším přehledu o výrobě a přidružených procesech a vyšší efektivitě práce. „Covid nás v naší práci naštěstí nějak výrazně neomezuje. Pokud uvidíme potenciál pro další úsporu, půjdeme do toho,“ uzavírá Václav Chmel.

#qrkody #databaze #enginneffect #digitalizace #vyvojaplikaci #poradenstvi #konzultacezdarma
webová aplikace, database, qr code, automatizace, machine learning, data mining, web scraping,